Ons team

We zijn een ontwerpstudio op het gebied van events, styling en interieurs. Zowel in de events die we ontwerpen als in de interieurs beginnen we met goed luisteren omdat we je identiteit zichtbaar en voelbaar willen maken. Jouw identiteit vertalen we naar een concept dat laat zien wat en wie je bent en waar je organisatie voor staat.

We geloven in de wisselwerking tussen verschillende disciplines. Dit is voor ons een manier om inspiratie op te doen en scherpe en levendige oplossingen te realiseren. We werken samen met relevante specialisten. Bij events zijn dit mensen en bureaus op het gebied van trainingen, tekstschrijven, acteren, kunst maken, vormgeving, catering, theatertechniek en filmen. Op het gebied van interieurs zijn dit aannemers, afbouwbedrijven, schilders, stoffeerders, bouwkundig tekenaars en industrieel ontwerpers.

Creatief Directeur | Visualisaties & OntwerpCreatief Directeur | Visualisaties & Ontwerp

Bert Hoogeveen volgde diverse opleidingen op creatief vlak: binnenhuisarchitectuur, decoratieve schildertechnieken en enkele jaren kunstacademie. Hij werkte bij Decoration Empire, een bedrijf in binnenhuisarchitectuur dat in het hoogste segment opereert. Bert ontwerpt en stylt interieurs, decors en meubels en is gespecialiseerd in decoratieve traditionele schildertechnieken. Zijn ontwerpen visualiseert hij door middel van artist impressions.

Mieke van TilburgMieke van Tilburg

Mieke van Tilburg volgde opleidingen op sociaal agogisch gebied en in binnenhuisarchitectuur, marketing, communicatie en (project-)management. Zij werkte onder andere bij een architectenbureau, schouwburg en muziekcentrum. Als accountmanager events bij de provincie Noord-Holland organiseerde zij jaarlijks 75 evenementen. Mieke is gespecialiseerd in het ontwerpen van sfeervolle events op verrassende locaties. Zij is manager van de projecten waar de studio aan werkt.

Event- & ProjectmanagerEvent- & Projectmanager

Yvon Hoes werkte na de Hogere Hotelschool in Maastricht jaren bij de Bilderberg groep. Daar werkte ze als event- en projectmanager, interne communicatie en kwaliteit in de hotels. Daarnaast volgde ze een opleiding interieurarchitectuur. Binnen onze studio is ze event- en projectmanager en werkt mee aan de interieurontwerpen.

Marjon HeblyMarjon Hebly

Marjon Hebly heeft na de opleiding managementassistent bij Schoevers gewerkt in binnen- en buitenland. Ze werkte in de toeristische sector, bij een trainings- en adviesbureau, in zorg en onderwijs als organisatieondersteuner en spin in het web. Daarnaast ontwikkelde ze zich binnen de PR en communicatie. Binnen onze studio is Marjon onze steun en toeverlaat bij de lopende projecten en actief op het vlak van communicatie en PR.

Videograaf & EditorVideograaf & Editor

Rob Vroklage werkte jarenlang als videograaf en reisde met zijn camera de wereld rond. Als succesvolle floormanager heeft hij een helicopterview en is klantgericht. Rob werkt met zijn eigen drone, Canon D90 video- en fotocamera en GoPro. Ook weet hij zijn eigen video’s in een handomdraai te editten.

Twan de BoerTwan de Boer

Twan de Boer volgde een opleiding Event Marketing en Management en deed ervaring op binnen het facilitair management.  Hij werkte voor verschillende festivals tijdens zijn opleiding. Hij heeft zich ontwikkeld in de productiekant van het evenementenvak. Hij is multi-inzetbaar op zowel audiovisueel  als facilitair gebied.

Merle KeessenMerle Keessen

Merle Keessen volgde een opleiding als ruimtelijk vormgever en heeft ervaring als freelance setdresser, stylist en rekwisiteur in commercials, videoclips, series en films. Daarnaast werkte ze o.a. als interieuradviseur en assisteerde in marketing & contentcreatie, productfotografie en het beheer van een webwinkel. Met haar grafische skills werkt ze met programma’s als Photoshop, Indesign, Illustrator, Lightroom, Adobe XD, Vectorworks en WordPress.

Eventcateraar & Chefkok Eventcateraar & Chefkok

Mirjan Onstenk rondde haar horecaopleiding succesvol af en heeft jarenlange ervaring als kok in verschillende restaurants. Haar specialiteiten zijn stoofpotten, zoete lekkernijen en creatieve creaties.