Ons team

We zijn een ontwerpstudio op het gebied van events, styling en interieurs. Zowel in de events die we ontwerpen als in de interieurs beginnen we met goed luisteren omdat we je identiteit zichtbaar en voelbaar willen maken. Jouw identiteit vertalen we naar een concept dat laat zien wat en wie je bent en waar je organisatie voor staat.

We geloven in de wisselwerking tussen verschillende disciplines. Dit is voor ons een manier om inspiratie op te doen en scherpe en levendige oplossingen te realiseren. We werken samen met relevante specialisten. Bij events zijn dit mensen en bureaus op het gebied van trainingen, tekstschrijven, acteren, kunst maken, vormgeving, catering, theatertechniek en filmen. Op het gebied van interieurs zijn dit aannemers, afbouwbedrijven, schilders, stoffeerders, bouwkundig tekenaars en industrieel ontwerpers.

Creatief Directeur | Visualisaties & OntwerpCreatief Directeur | Visualisaties & Ontwerp

Bert Hoogeveen volgde diverse opleidingen op creatief vlak: binnenhuisarchitectuur, decoratieve schildertechnieken en enkele jaren kunstacademie. Hij werkte bij Decoration Empire, een bedrijf in binnenhuisarchitectuur dat in het hoogste segment opereert. Bert ontwerpt en stylt interieurs, decors en meubels en is gespecialiseerd in decoratieve traditionele schildertechnieken. Zijn ontwerpen visualiseert hij door middel van artist impressions.

Mieke van TilburgMieke van Tilburg

Mieke van Tilburg volgde opleidingen op sociaal agogisch gebied en in binnenhuisarchitectuur, marketing, communicatie en (project-)management. Zij werkte onder andere bij een architectenbureau, schouwburg en muziekcentrum. Als accountmanager events bij de provincie Noord-Holland organiseerde zij jaarlijks 75 evenementen. Mieke is gespecialiseerd in het ontwerpen van sfeervolle events op verrassende locaties. Zij is manager van de projecten waar de studio aan werkt.

Rowan EngbersRowan Engbers

Rowan Engbers volgde de opleiding Media & Entertainment Management en heeft ervaring als Event Manager bij diverse soorten evenementen. Ze heeft onder andere gewerkt bij een poppodium, een congres- en beurscomplex en organiseerde verschillende evenementen zoals incentives, groepsreizen, festivals en auto rally’s.

Anniek LangenkampAnniek Langenkamp

Anniek Langenkamp heeft twee afgeronde opleidingen als Mediavormgever en Manager Ondernemer Horeca. Ze heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij hotels, festivals en restaurants waaronder een twee Michelin sterren restaurant. Anniek haar hart gaat sneller kloppen als gastvrouw en ze is door haar ervaring breed inzetbaar voor uiteenlopende concepten en events.

Twan de BoerTwan de Boer

Twan de Boer volgde een opleiding Event Marketing en Management en deed ervaring op binnen het facilitair management.  Hij werkte voor verschillende festivals tijdens zijn opleiding. Hij heeft zich ontwikkeld in de productiekant van het evenementenvak. Hij is multi-inzetbaar op zowel audiovisueel  als facilitair gebied.

Merle KeessenMerle Keessen

Merle Keessen volgde een opleiding als ruimtelijk vormgever en heeft ervaring als freelance setdresser, stylist en rekwisiteur in commercials, videoclips, series en films. Daarnaast werkte ze o.a. als interieuradviseur en assisteerde in marketing & contentcreatie, productfotografie en het beheer van een webwinkel. Met haar grafische skills werkt ze met programma’s als Photoshop, Indesign, Illustrator, Lightroom, Adobe XD, Vectorworks en WordPress.

Eventcateraar & Chefkok Eventcateraar & Chefkok

Mirjan Onstenk rondde haar horecaopleiding succesvol af en heeft jarenlange ervaring als kok in verschillende restaurants. Haar specialiteiten zijn stoofpotten, zoete lekkernijen en creatieve creaties.

AV Technicus & HorecaAV Technicus & Horeca

Arthur Keijzers rondde de Podium- en Evenemententechnicus opleiding af en specificeerde zich in de richting audiovisueel. Hij deed ervaring op bij verschillende poppodia en theaters en is AV-technicus van livestreams, bij bands en acts tot aan uitvaarten. Daarnaast heeft hij binnen de horeca jarenlange ervaring bij events, festivals, clubs en restaurants.