Het Koelhuis

We zijn sinds juli 2012 eigenaar van het Het Koelhuis in Zutphen. Verschillende ruimtes in Het Koelhuis zijn gerestaureerd met behoud van het industriële karakter. Het Koelhuis is dé industriële evenementenlocatie van Oost-Nederland.

Het Koelhuis moest vroeger goed isoleren, om de opgeslagen boter en later vlees, gevogelte, eieren en fruit te koelen. Daardoor had het gebouw een stoere maar ook gesloten uitstraling. Studio Hoogeveen & van Tilburg heeft de ruimtes gerestaureerd en geopend met behoud van het industriële karakter. Je kunt er terecht voor congressen, hybride events, trainingen, tentoonstellingen, muziek, culturele festivals en culturele en kunstmanifestaties, maatschappelijke debatten, exposities, kindertheater, biologische proeverijen en ambachtmarkten. Ook is ons Sunset Café voor iedereen op vrijdag geopend voor een borrel en hap.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten in Het Koelhuis? Check onze website www.hetkoelhuis.nl of neem een kijkje op onze Facebook pagina.

Heb je vragen over Het Koelhuis? Stuur gerust een e-mail naar info@hetkoelhuis.nl of neem telefonisch contact op.