Bert Hoogeveen volgde diverse opleidingen op creatief vlak: binnenhuisarchitectuur, decoratieve schildertechnieken en enkele jaren kunstacademie. Hij werkte bij Decoration Empire, een bedrijf in binnenhuisarchitectuur dat in het hoogste segment opereert. Bert ontwerpt en stylt interieurs, decors en meubels en is gespecialiseerd in decoratieve traditionele schildertechnieken. Zijn ontwerpen visualiseert hij door middel van artist impressions.

Mieke van Tilburg volgde opleidingen op sociaal agogisch gebied en in binnenhuisarchitectuur, marketing, communicatie en (project-)management. Zij werkte onder andere bij een architectenbureau, schouwburg en muziekcentrum. Als accountmanager events bij de provincie Noord-Holland organiseerde zij jaarlijks 75 evenementen. Mieke is gespecialiseerd in het ontwerpen van sfeervolle events op verrassende locaties. Zij is manager van de projecten waar de studio aan werkt.

Carolien van Tilburg werkte na haar studie bedrijfskunde en Japankunde aan de Erasmus Universiteit in Tokyo als correspondent voor RTL, De Telegraaf, Incentive, Marketing Tribune, Frame en ze begeleidde documentaires voor Teleac, NPS, Endemol. Via Frame publiceerde ze drie boeken over design in Japan. Van 2002 tot 2005 had ze een communicatie bureau in Nederland. De vijf jaar erna gebruikte ze haar ervaring in communicatie en journalistiek voor uiteenlopende projecten in Beijing. Ze legt zich toe op concepten van communicatie uitingen en multi-media projecten.

Sioux en Balou zorgen voor een goede sfeer en zijn verantwoordelijk voor de ontvangst en bewaking van de studio.rBert HoogeveenrMieke van TilburgrCarolien van Tilburgr