Bezoekercentrum WattLab in Den Oever / Associatie Technologie Overdracht
Voor dit bezoekerscentrum hebben wij het ontwerp en de inrichting gedaan. We transformeerden een garage tot een kleurijke tentoonstellingsruimte. Het WattLab geeft informatie en biedt leuke doe-dingen aan voor jong en oud over allerlei aspecten van klimaatverandering, waterbeheer en duurzame energie. Het is een spetterend geheel geworden waarin water centraal staat.
Werkzaamheden: concept, ontwerp, inrichting en styling

 

r

 

 

Advies aanpassingen verschillende ruimten Radio Kootwijk/Dienst Landelijk Gebied
Advies en ontwerpen van de inrichting van een aantal ruimtes naast de grote zaal zodat deze op meer manieren te gebruiken zijn. Bijvoorbeeld als vergaderruimte, borrels, miniconcerten, e.d.. De uitdaging was hier om het oorspronkelijke karakter in takt te laten en nieuwe materialen zo toe te voegen, dat de authentieke sfeer behouden blijft.
Werkzaamheden: advies en ontwerp

 

rRadio KootwijkshvtRadio KootwijkshvtRadio KootwijkshvtRadio Kootwijk

 

  Herinrichting blokhut in Wieringen / Projectgroep Wieringerrandmeer
Voor de projectgroep Wieringerrandmeer hebben we een blokhut die eerst als woonhuis werd gebruikt, opnieuw ingericht als informatiecentrum en kantoorruimte. Omdat het een tijdelijke behuizing betrof, hebben we met minimale middelen een prettige sfeer gecreëerd. De plannen verduidelijkten we met een aantal artist impressions.

 

blokhutblokhutblokhutblokhutblokhutblokhutblokhoutblokhut

 

 

Woonhuis Mijdrecht
In een interieur met specifieke jaren zestig elementen realiseerden wij een moderne woonkeuken.
Werkzaamheden: Advies, ontwerp en uitvoering

 
rKeuken particulierblankKeuken particulierblankKeuken particulierblankKeuken particulier

 

Badkamer
Op een bestaande zolderruimte zonder voorzieningen is een badkamer gerealiseerd. Er is een bad en wasruimte met apart douchegedeelte. Door materiaalkeuze en indeling is een serene sfeer ontstaan.



r

 

Dakterras
Op een balkon en lager gelegen dak van 5 bij 3 meter hebben we een intiem dakterras met hoogteverschillen ontworpen. De beperkte ruimte is optimaal benut. De trap is opklapbaar waardoor er bergruimte is. De gebruikte materialen zijn hout, gehard glas en RVS.



r

 

Studio met vergaderruimte
Een opslagplaats is verbouwd tot een studio met een aparte vergaderruimte. In de vergaderruimte is een betimmering aangebracht die afgewerkt is met een speciale patine waardoor een doorleefde uitstraling ontstaat. De gevelbetimmering is afgewerkt met natuursteenimitatie.



r

 

Inrichtingsadvies en uitvoering woonkamer
Wij maakten het interieur passend aan de wensen van de opdrachtgever. We ontwierpen een nieuwe afwerking rondom de openhaard met aan weerszijden afgesloten kasten. Het geheel werd afgewerkt met traditioneel Marokkaanse tadelakt (glanspleister). Er is een lichtplan gemaakt en de verlichting is nu afgestemd op het nieuwe interieur.



r

 

Woonhuis
Advies, ontwerp en uitvoering van ombouw openhaard en afwerking in traditioneel Marokkaanse tadelakt (glanspleister).



r


terug naar boven